Oplev Jake Bugg i Amager Bio

Oplev Jake Bugg i Amager Bio

22. juni 2021

Siden udgivelsen af sit selvbetitlede debutalbum fra 2012 har Jake Bugg markeret sig som en af Englands skarpeste sangskrivere og stærkeste stemmer. Nu får de danske fans mulighed for at opleve Bugg live, når han giver koncert i Amager Bio den 23. april 2022.

I en tidsløs blanding af alt fra folk og blues til britpop og indierock skriver Bugg så skarp lyrik om de livsbetragtninger, han gør sig, at det er svært at fatte, at han i dag stadig blot er 27 år gammel.

Med fire forskelligartede plader i bagagen, har han netop annonceret udgivelsen af sit femte album med titlen Saturday Night, Sunday Morning, som udkommer den 20. august.

Det nye album bliver det første, han udgiver via det legendariske pladeselskab RCA Records, der også huser artister som Bleachers, Foo Fighters, Tool og The Strokes. Først teaset med singlen ”All I Need” og efterfulgt af ”Kiss Like The Sun” tegner Saturday Night, Sunday Morning til at blive starten på et spændende nyt kapitel for Jake Bugg, der er mester i at finde nye måder at lyde som sig selv på.

Billetsalget starter fredag den 25. juni kl. 10 via ticketmaster.dk.

Koncerten arrangeres af DTD Concerts og Amager Bio.

No Comments

Leave a Reply