Rasmus Walter tegner skillelinje i Falkoner Salen

Rasmus Walter tegner skillelinje i Falkoner Salen

29. marts 2021

I år kan Rasmus Walter se tilbage på 20 år med først Grand Avenue og nu en succesfuld solokarriere, hvilket til november markeres med en unik koncert i København med udvalgte gæster, de bedste sange fra en lang karriere og en forsmag på de næste tyve år.

Lørdag den 27. november 2021 kan man opleve Rasmus Walter i Falkoner Salen i København til en koncert, hvor der sættes fokus på de første 20 år i en karriere, der har budt på stor kommerciel succes, masser af hits og et væld af koncerter, hvor Rasmus Walters evne til indlevelse og nærvær altid har spillet en central rolle.

Rasmus Walter har gennem det sidste år haft god tid til at reflektere over sit liv som musiker. Han har desuden udgivet singlen ”Før du vågner op”, der er en forsmag på et kommende album til foråret som er en ”blå tvilling” til ”I mit blod” fra 2020, og han har haft tid til at tænke over de næste tyve år.

”Hvis der er noget, jeg ikke har lyst til, så er det at gentage mig selv. Der er ligesom en skillelinje nu. 10 år med Grand Avenue og 10 som solist, og det er som om, at der skal ske noget nyt både for mig selv og for dem, der lytter. Jeg har været meget i en boble de sidste ti år, hvor det har været vigtigt, at det var mig, der lavede det hele. Solo var virkelig solo, men nu kan jeg meget lettere se mig selv samarbejde med alle mulige forskellige folk. Det kan være filmmusik, skrive til andre, lade andre skrive til mig og så videre. Jeg synes, jeg har bevist over for mig selv, at jeg godt kunne finde ud af at være solist. Så nu er jeg ikke helt så bange for at åbne op som tidligere, og jeg kan også godt mærke, at jeg har brug for det nu”.

Disse refleksioner har også ført til et ønske om at dele scenen i Falkoner Salen med en række gæster, hvilket er noget Rasmus Walter ellers har holdt sig fra i sin karriere. Hvem der kommer på gæstelisten er indtil videre uvist, men det ligger i hvert fald fast, at Rasmus Walter ikke vil fejre den musikalske milepæl alene.

Rasmus Walter kan opleves i Falkoner Salen lørdag den 27. november 2021, og billetter kan købes via Ticketmaster fra onsdag den 31. marts kl. 10.00.

24. november 2021
Koncerten med Rasmus Walter er flyttet og finder nu sted torsdag den 10. november 2022. Billetter gælder automatisk til den nye dato.

No Comments

Leave a Reply