Simple Minds fejrer 40-års jubilæum på dansk grund

Simple Minds fejrer 40-års jubilæum på dansk grund

4. juni 2021

De skotske rockpionerer tager revanche for 2020s kaotiske tour-år og giver igen danskerne mulighed for at synge med på deres hitkavalkade i København og Herning henholdsvis den 2. og 3. marts 2022.

Det var en mildest talt imponeret GAFFA-anmelder, der i marts 2020 kvitterede Simple Minds med fem ud af seks stjerner, for hvad han beskrev som en ”helstøbt optræden i en halvfuld sal”, efter skotternes planlagte koncert i Store VEGA blev delt i to på grund af Covid-19-restriktioner. Koncerterne i København blev desværre de sidste på dansk jord, da det efterfølgende show i Herning helt måtte aflyses som følge af nedlukningen. Derfor er det godt nyt, at muligheden for en musikalsk rejse ’down memory lane’ med et af Storbritanniens allerstørste bands nu igen byder sig i både København og Herning i marts 2022.

På en scene er Simple Minds’ præstationer lige så prangende som på plade, og man er garanteret godt selskab, når Jim Kerr og co. træder frem foran et publikum. Hundredevis af koncerter har ikke tæret på spilleglæden, så der er lagt i ovnen til to aftener i musikalsk verdensklasse, når det legendariske stadionrockband inviterer deres danske fans med på deres 40 Years of Hits Tour 2022.

Koncerterne finder sted i K.B. Hallen i København den 2. marts og MCH Herning Kongrescenter den 3. marts.

Få adgang til det eksklusive pre-sale til koncerten i K.B. Hallen, der starter fredag den 4. juni kl. 10. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Det officielle billetsalg til koncerten i K.B. Hallen starter mandag den 7. juni kl. 10 via billetlugen.dk.

No Comments

Leave a Reply