Spleen United er tilbage!

Spleen United er tilbage!

25. oktober 2021

De danske live-darlings vender endelig tilbage og spiller til april op til gigantiske rave-rock og dancepop-fester i K.B. Hallen, Aarhus Congress Center og Posten i Odense.

Begejstringen var enorm, da Spleen United efter seks års tavshed markerede deres gendannelse med et brag af en nattefest på Roskilde Festival, der kastede 5- og 6-stjernede anmeldelser af sig. Da bandet efterfølgende annoncerede en danmarksturné med hele to koncerter på Store VEGA, skulle man være hurtig for at få en billet. Kun 48 timer efter billetsalget var skudt i gang, kunne gruppen melde udsolgt.  

Lige så larmende jubelbrølet til den legendariske Roskilde-koncert var, lige så rungende var stilheden, da Coronapandemien tvang Spleen United til at aflyse turnéen. Bandets sveddryppende og altid højenergiske koncerter kunne ikke forenes med de mange restriktioner, og Spleen United er ikke et band, der gør ting halvt. Men nu er der endelig godt nyt for fans af gruppen. 

I april 2022 skifter Spleen United nemlig til et endnu højere gear, når de indtager Posten i Odense den 14. april, K.B. Hallen i København den 15. april og ACC i Aarhus den 16. april og udfolder deres særlige blanding af rock, rave og dancepop. Fans, der har fulgt Spleen United længe, vil utvivlsomt huske deres legendariske koncerter på selvsamme spillesteder i 2008, da de turnerede med det ikoniske album Neanderthal.

Udover de tre albumsucceser har Spleen United også opbygget et imponerende live-ry, der har bragt dem på flere større danmarksturnéer, forbi udsolgte venues som K.B. Hallen og ACC Aarhus og på festivaler som Roskilde Festival, Grøn Koncert og NorthSide. Sidstnævnte festival gæstede Spleen United i 2013 til en sagnomspunden koncert, der også blev sidste gang, de spillede live i seks år. 

Det er med en sitrende energi og forventningsglæde, at bandet nu annoncerer tre koncerter i april 2022.

14. april: Posten, Odense
15. april: K.B. Hallen, København
16. april: ACC, Aarhus

Billetsalget starter fredag den 29. oktober klokken 10.00 via billetlugen.dk (K.B. Hallen) og ticketmaster.dk (Aarhus Congress Center).

No Comments

Leave a Reply