Suede annoncerer Danmarksturné og giver ekstrakoncert i Falkoner Salen

Suede annoncerer Danmarksturné og giver ekstrakoncert i Falkoner Salen

19. april 2021

Efterspørgslen var enorm, da Suede i starten af 2020 annoncerede deres meget imødesete Coming Up Tour – en tour, hvor gruppens anmelderroste, tredje album spilles i sin helhed, og hvor det danske stop i første omgang var en enkelt koncert i Falkoner Salen i København. Få minutter efter, at salget gik i gang, var billetterne revet væk, og netop den reaktion vidnede om den helt specielle position, Suede i snart tre årtier har haft i Danmark.

Nu er der godt nyt for de mange danske fans. Suede tager nemlig på Danmarksturné, og den oprindelige koncert i Falkoner Salen, der nu er flyttet til den 12. maj 2022, får følgeskab af en ekstrakoncert selvsamme sted den 13. maj. I alt bringer Danmarksturnéen Suede forbi følgende byer og spillesteder:

Torsdag den 5. maj: Posten, Odense

Fredag den 6. maj: Train, Aarhus

Lørdag den 7. maj: MCH Herning Kongrescenter

Mandag den 9. maj: Kulturværftet, Helsingør

Torsdag den 12. maj: Falkoner Salen, København – UDSOLGT

Fredag den 13. maj: Falkoner Salen, København – EKSTRA KONCERT

Danskerne elsker Suede, og omvendt, og publikum kan glæde sig til at opleve et medrivende show, hvor nerve, ambitioner, indlevelse og musikalitet går op i en højere enhed, når Suede med den karismatiske og højenergiske sanger Brett Anderson i front gæster Danmark. 

Billetsalget starter fredag den 23. april kl. 10.00 via ticketmaster.dk, postenlive.dk og kuto.dk.

Find din billet til ekstrakoncerten den 13. maj i Falkoner Salen her.

No Comments

Leave a Reply