Tame Impala annoncerer dansk arenakoncert

Tame Impala annoncerer dansk arenakoncert

3. februar 2022

Kevin Parker og hans band udvider deres Slow Rush Tour og indtager Royal Arena den 22. august 2022.

I december sidste år annoncerede australske Kevin Parker – multitalentet bag Tame Impala – en omfattende turné under titlen Slow Rush Tour, som blandt andet tæller datoer i Nordamerika, Australien og dele af Europa. Nu udvides turnéen, og det er godt nyt for de mange danske fans, der kan se frem til en stort anlagt koncert i Royal Arena den 22. august 2022.

Turnéen har taget sit navn efter Tame Impalas GRAMMY-nominerede fjerde album The Slow Rush fra 2020, som markerede endnu en imponerende milepæl i Parkers albumhistorik. Albummet landede ham, foruden GRAMMY-nomineringen, hele fire priser til ARIA Awards, to Billboard Music Awards og en American Music Award og blev desuden Parkers hidtil bedst placerede album på de amerikanske og engelske album charts.

Der kan efterhånden ikke herske nogen tvivl om det massive aftryk, Kevin Parker har sat på den alternative musikscene. Parker har flere afgørende album på samvittigheden. 2012’s Lonerism beviste australierens enorme alsidighed med det intense rock-anthem ”Elephant” og den helt døsige ”Feels Like We Only Go Backwards”, mens Parkers mest banebrydende album Currents landede i 2015 med kæmpe hits som ”Let It Happen”, ”The Less I Know The Better” og ”Eventually”, som den dag i dag stadig kan sætte gang i selv den sløveste fest.

Sidst Tame Impala spillede på dansk grund, gæstede Parker og bandet Aarhus-festivalen NorthSide til en mindeværdig aftenkoncert, som Soundvenue kvitterede med fem ud af seks stjerner og overskriften: ”Tame Impala leverede en psykedelisk helhedsoplevelse på NorthSide”.

Billetsalget til koncerten i Royal Arena starter fredag den 4. februar klokken 10.00 via ticketmaster.dk.

Mandag den 22. august – Royal Arena, København – KØB BILLET

No Comments

Leave a Reply