The Brian Jonestown Massacre rammer Amager Bio

The Brian Jonestown Massacre rammer Amager Bio

8. juni 2022

Det psykedeliske rockband gæster Amager Bio i Københavns en 19. februar 2023!

Opkaldt dels efter den legendariske Rolling Stones-guitarist og hans introduktion af østlig kultur og musik i den vestlige rock & roll-verden, og dels efter det kultiske masseselvmord i Jonestown i 1978, blev The Brian Jonestown Massacre dannet i San Francisco i 1990. Omkring 40 forskellige medlemmer har været gennem gruppens rækker igennem tiden, men omdrejningspunktet har altid været den karismatiske sanger og guitarist Anton Newcombe.

Den produktive gruppe har siden debutalbummet i 1995 og 2019 leveret 23 udgivelser, og i 2020 og 2021 vendte Newcombe og nogle fra bandet tilbage til studiet i Berlin, hvor de fik selskab af andre medlemmer eksternt for at indspille over 50 sange. Newcombe og Dot Allison (Massive Attack) skrev og indspillede i øvrigt musik til en seksdelt tv-detektivserie kaldet ’Annika’ i samme periode.

Indsatsen har båret frugt, og de nye plader er sat til at udkomme i henholdsvist sommeren og efteråret 2022 med titlerne i Fire Doesn’t Grow On Trees og The Future Is Your Past i nævnte rækkefølge.

I forlængelse af det tager bandet på turnéer i først USA og Canada og senere Europa. The Brian Jonestown Massacre kommer i den forbindelse til at give koncert i København i spillestedet Amager Bio den 19. februar 2023.

Billetsalget starter fredag den 10. juni kl. 10.00 via Ticketmaster.

19. februar – Amager Bio

No Comments

Leave a Reply