The Chainsmokers kommer til Danmark

The Chainsmokers kommer til Danmark

27. september 2021

Den 24. februar 2020 kunne The Chainsmokers’ millioner af følgere læse, at duoen ville tage en pause fra sociale medier for at forfølge deres inspiration og arbejde på det nye kapitel i deres musikalske karriere. ”Time for album mode,” proklamerede de to verdensstjerner blandt andet i et opslag på en ellers helt tom Instagramprofil.

Der har været stille siden, men nu sker der endelig noget, og den 21. april 2022 går det løs, når den GRAMMY Award-vindende producerduo lægger K.B. Hallen ned som led i en europæisk headliner tour.

Med kæmpehits som ”Closer” feat. Halsey, ”Don’t Let Me Down” med Daya og “Roses” feat. Rozes har The Chainsmokers markeret sig i den absolutte elite, når det kommer til krydsfeltet mellem hårdtslående EDM-beats og uimodståelige pop-hooks.

Duoen har senest været aktuelle med albummet World War Joy fra 2019, hvor artister så forskellige som Kygo, Lennon Stella, 5 Seconds of Summer, Ty Dolla $ign og Blink-182 er blandt de mange gæste-features, og albummets numre har ­– ligesom forgængeren – høstet mere end 1 milliard streams på verdensplan.Det er med andre ord en hitmaskine i verdensklasse, der den 21. april 2022 drysser stjernestøv og dance-magi over København.

Billetsalget til koncerten med The Chainsmokers starter fredag den 1. oktober kl. 10.00 via billetlugen.dk

No Comments

Leave a Reply