The Lumineers kommer til Danmark

The Lumineers kommer til Danmark

7. november 2022

Det hjertevarme folkrock-band måtte grundet corona aflyse deres seneste show i København. Men nu er der godt nyt til de mange danske fans, der havde set frem til amerikanernes visit, for fredag den 9. juni 2023 gæster The Lumineers Falkoner Salen.

The Lumineers har høstet mange roser, siden de i 2012 udgav monsterhittet ”Ho Hey” – en underspillet lektion udi ørehængende folket pop og første smagsprøve på deres selvbetitlede debutalbum fra samme år.

Førstesinglens succes viste sig at tegne et meget retvisende billede af resten af albummet, som endte som #2 på SoundScan/Billboard 200-listen og landede gruppen en intet mindre end tredobbelt platincertificering i USA og Canada foruden flere GRAMMY-nomineringer (blandt andet for ’Bedste Nye Artist’).

Gruppen fortsatte deres himmelflugt, da de i 2016 udgav den ellers så berygtede ”svære toer” Cleopatra, som gik #1 i både USA, Canada og Storbritannien og indeholdt hits som ”Ophelia” og ”Angela”.

Siden da har Denver-gruppen med Wesley Schultz (forsanger og guitarist) og Jeremiah Fraites (trommer, percussion og klaver) udgivet yderligere to album, hvoraf det seneste BRIGHTSIDE er drivkraften bag den forestående turné.

Albummet landede i starten af året og modtog blandt andet 4 stjerner fra GAFFA, som kaldte det ”folkrock, der kommer langt ud over scenekanten”.

Der er en ganske særlig aften i vente, når The Lumineers indtager Falkoner Salen på Frederiksberg fredag den 9. juni 2023.

Det officielle billetsalg starter fredag 11. november 2022 kl. 11.00 via ticketmaster.dk

Modtagere af DTD Concerts’ nyhedsbrev har dog allerede fra torsdag den 10. november kl. 11.00 mulighed for at købe billetter i pre-sale. Tilmeld dig nyhedsbrevet HER.

No Comments

Leave a Reply