Tindersticks fejrer 30-års jubilæum i DR Koncerthuset med orkester og gæster

Tindersticks fejrer 30-års jubilæum i DR Koncerthuset med orkester og gæster

25. maj 2021

De mange danske fans kan fejre tre årtier med et af den britiske musikscenes mest skelsættende bands, når Tindersticks den 6. maj 2022 giver koncert i København med et nyt album og et ganske særligt lineup i bagagen.

“Minimalistisk og stadig relevant,” skrev GAFFAs anmelder blandt andet om Tindersticks’ 13. album Distractions, som blev til i det følelsesmæssige vakuum, efter gruppen måtte aflyse en stort anlagt turné grundet Coronapandemien. Motiveret af den energi og kærlighed, gruppen oplevede fra deres fans i løbet af 2020, blev Distractions skabt som endnu en sonisk rejse ind i det grænsesøgende lydunivers, Tindersticks er blevet så kendt og elsket for.

Med Distractions, som blev udgivet i februar 2021, har Tindersticks endnu engang vist sig som et højaktuelt band i konstant bevægelse – noget som den store interesse fra det danske publikum også flere gange har bekræftet. Derfor er det også en kærkommen nyhed, at de i anledning af deres 30-års jubilæum i 2022 giver et unikt show i DR Koncertsalen. Fordelt over to sæt, vil de danske fans både kunne opleve Tindersticks som kvintet og flankeret af mange af de musikere, som har været en del af rejsen over de seneste tre årtier.

Få adgang til det eksklusive pre-sale til koncerten, der starter torsdag den 27. maj kl. 10. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Det officielle billetsalg starter mandag den 31. maj kl. 10 via drkoncerthuset.dk.

Koncerten arrangeres af DTD Concerts og DR Koncerthuset.

No Comments

Leave a Reply