TOBIAS RAHIM ANNONCERER ARENATOUR

TOBIAS RAHIM ANNONCERER ARENATOUR

9. maj 2022

Manden bag hits som ”Mucki Bar”, ”Burhan G” og den uomgængelige ”Stor Mand” lægger vejen forbi landets fire største byer i foråret 2023 på sin første arenatour. Forvent at blive tryllebundet af følsom, grænsesøgende og poetisk lyrik, kombineret med sydlandske rytmer, politiske budskaber og sensuelle energier.

Tobias Rahim har på rekordtid cementeret sig som ét af Danmarks helt store nye navne. I 2021 brød han for alvor igennem på den danske musikscene, hvor han – med sine lige dele poetiske, samfundskritiske og frigørende tekster, excentriske person og farverige univers – er stormet frem i danskernes bevidsthed. Vi har ganske enkelt forelsket os hovedkulds i Tobias Rahim, og billetterne blev revet væk, da han i foråret 2022 spillede udsolgte shows i hele landet.

Nu er hitmageren klar til endnu engang at hæve ambitionerne og for alvor markere sig som én af Danmarks absolut hurtigst-voksende kunstnere i nyere tid. Til foråret 2023 kan Tobias Rahim opleves med karrierens hidtil største koncerter, når han gæster Ceres Arena i Aarhus, Aalborg Kongres & Kultur Center, Sydbank Arena i Odense og Royal Arena i København.

Arenatouren, som har fået titlen ’HVIS VI STADIG LEVER’, følger efter den førnævnte udsolgte Danmarkstour, som modtog stor ros fra publikum såvel som anmeldere. Tobias Rahim er på alle måder en særegen kunstner, som ikke er bange for at berøre samfundskritiske emner, tabuer og sex, når han med musikken som redskab formidler sine inderste følelser og tanker. Han tager sine lyttere med på en frigørende rejse, når han på karismatisk vis forfører publikum med musikalsk poesi og sydlandske vibes. Der er ingen tvivl om, at Tobias Rahim er kommet for at blive.

Billetsalget starter onsdag den 11. maj kl. 12.00 via Musik.dk og Ticketmaster.dk (KBH).

HVIS VI STADIG LEVER – TOUR 2023

24. marts – Aarhus, Ceres Arena Find billetter
25. marts – Aalborg, Aalborg Kongres & Kultur Center Find billetter
31. marts – Odense, Sydbank Arena – Find billetter
01. april – København, Royal Arena – Find billetter

No Comments

Leave a Reply