UKENDT KUNSTNER ANNONCERER EKSTRA KONCERTER

UKENDT KUNSTNER ANNONCERER EKSTRA KONCERTER

16. juli 2023

Efter en både udsolgt Royal Arena og Ceres Arena annoncerer Ukendt Kunstner nu to ekstra koncerter i København og Århus til oktober 2023. 

Koncerten føltes som en livsbegivenhed – som at få en gammel ven tilbage. Ukendt Kunstner har betydet noget for os og gør det stadig. Velkommen tilbage, Ukendt. Bliv her denne gang. 

Det var ordene fra Soundvenue efter en mindeværdig lukkekoncert på årets Roskilde Festival – og Ukendt Kunstner bliver for nu. 

Duoen ramte noget i tidsånden, da makkerparret bestående af Jens Ole McCoy og Hans Phillip debuterede i 2012. Stikket blev trukket på toppen af deres karriere og alt blev lidt tommere uden dem. 

Tilbage i maj måned i år vendte Ukendt Kunstner tilbage, da de ud af det blå, udgav det anmelderroste album, Dansktop. Duoen blev tilføjet til årets Roskilde og Skanderborg Festival program – samt annoncerede deres egne Arena shows. Sidstnævnte blev på kort tid udsolgt, hvorfor makkerparret nu tilføjer to shows i henholdsvis Ceres og Royal Arena til Oktober. 

Ukendt Kunstner har siden deres begyndelse været ét af de mest betydningsfulde acts i dansk musik. Fjernt fra idealernes velkendte attitude og stil, gav Ukendt Kunstner hiphoppen fornyet karakter med et befriende poetisk og følsomt, men altid direkte og grænsesøgende udtryk. Anmelderroste, prisvindende og storhittende på dobbelt-EP-debuten og tre albums med sange som ”Overleve”, ”Gennem Byen”, ”Stein Bagger” og ”Neonlys”.

UKENDT KUNSTNER – LIVE 2023

Fredag den 20. oktober – Ceres Arena – Aarhus – UDSOLGT
Lørdag den 21. oktober – Ceres Arena – Aarhus – Ekstrakoncert
Fredag den 27. oktober – Royal Arena – København – UDSOLGT
Lørdag den 28. oktober – Royal Arena – København – Ekstrakoncert

Det officielle billetsalg til ekstrakoncerterne starter mandag den 17. juli kl. 12 på ukendtkunstner.dk

No Comments

Leave a Reply